Vhodna vrata

Največkrat uporabljen in najbolj izpostavljen del stavbnega pohištva so zagotovo vhodna vrata.  Vašemu domu dajejo poseben čar, ki ga opazi prav vsak mimoidoči.

Vhodna vrata

Pri izbiri vhodnih vrat moramo biti zelo pozorni, saj nas najcenejša vrata lahko na koncu stanejo največ. Za vhodna vrata je na trgu pestra ponudba različnih materialov in vzorcev. Med materiali je največkrat zaslediti PVC vhodna vrata, lesena in ALU vrata. Vsi navedeni materiali so izjemno kvalitetni. Katerega bomo izbrali je odvisno od tega, kaj želimo imeti v svoji nepremičnini. Izbrati je smiselno vhodna vrata z večtočkovnim sistemom zaklepanja, saj so prav ona najbolj izpostavljena nepridipravom. Lahko se odločimo za enokrilna ali dvokrilna vhodna vrata. Enokrilna dopuščajo možnost fiksne obsvetlobe. K samemu izgledu vhodnih vrat veliko pripomorejo tudi kljuke.

 

Izbirate lahko že izdelana vhodna vrata, ali pa jih daste izdelati po naročilu. V kolikor se odločite za slednje, imate pri PVC vratih možnost izbere raznih barvnih odtenkov, vzorcev  in nenazadnje tudi oblik. Odločite se lahko za polna vrata ali taka v kombinaciji s steklom. Kombinacija s steklom je zagotovo bolj uporabna, saj steklene površine prepuščajo svetlobo, ki pa je v stanovanjih vedno zaželena.

Rate this post